icon facebookicon instagramicon youtube

A+ A A-

Kollégáink

Tartalomjegyzék

 

 


Módos GáborIgazgatóEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, mérnök-tanár, informatikus-oktatás informatikus
Élő TamásMűszaki igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Furján GergelyKözismereti igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv és irodalom - történelem szakos középiskolai tanár angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, közoktatási vezető
Kottra RichárdInformatikai igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus, Multimédia fejlesztő, számítástechnikai programozó

Maárné Horváth ÉvaIskolatitkár
Szalainé Lengyel HédiIskolatitkár


Ágfalvi TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos középiskolai tanár
Ágoston AnettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérlegképes könyvelő váll. szakon, okleveles matematika-fizika szakos tanár, angol kf. nyelvvizsga
Balogh AnnaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar-orosz szakos középiskolai tanár, angol szakos nyelvtanár
Balogh BenceTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök - informatikus
Banáné Nagy MónikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
matematika - fizika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Bognár Pál TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Számítástechnika szakos tanár
Bólya GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus - Mérnöktanár
Bors HenrietteTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német-farncia nyelv -és irodalom szakos középiskolai tanár
Burnóczkiné Kovács ErikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Csajkás RitaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közgazdász kereskedelem-marketing szakon (BSC)
Cseke Bálint TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Csicsay ImreTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Történelem és informatika szakos tanár
Csóka MárkTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatika és angol nyelv és irodalom tanár
Domány ViktóriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar
Domonkos SándorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatikus mérnök, elektronikai műszerész, szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Dr. Bókáné Váczi IlonaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv- és irodalom-történelem szakos középiskolai tanár, képesített szakfordító, képesített orosz tolmács, angol szakos nyelvtanár, szociálpedagógus család-, gyermek- és ifjúságvédelem szakirányon,szakvizsgázott pedagógus mérésmetodika, minőségbiztosítás és szakértői feladatok ellátása szakirányon
Dr. Csóka GézánéTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika és testnevelés szakos általános iskolai tanár,matematika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Dr. Szarvas Péter DetrénéTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
magyar-művészettudomány szakos középiskolai tanár
Fehér SzilárdTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollégium nevelő tanár
Ferenczy NorbertTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gergó VeronikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos középiskolai tanár
Hatos HajnalkaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles németnyelv és irodalom-orosz nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, tantervi szakértő (német nyelv és irodalom)
Horváth NorbertTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles Informatikus-mérnök
Ieneiné Németh AnitaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika - fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatásinformatikus
Jakabné Kiss AnikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Juhászné Kaizinger TímeaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl. magyar nyelv és irodalom - német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Káldyné Nagy ViktóriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika-matematika szakos középiskolai tanár, gépészmérnök
Kalmár PéterTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl.gépészmérnök, Gyakorlati oktatás vezető
Kastal Erika TündeTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-informatika szakos tanár
Kató JusztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános iskolai angol nyelvoktató tanító, marketingkommunikáció szakközgazdász
Keserű ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök
Kisné Pattermann BeátaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem szakos középiskolai tanár, magyar-történelem szakos általános iskolai tanár
Kiss EnikőTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Kiss GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök - informatikus
Kollár PiroskaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Biológia szakos középiskolai tanár
Kolonics GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Történelem szakos középiskolai tanár
Koszorus Attila TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Műszaki tanár
Kovács Zoltán JenőTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Kovacsics TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus
Kövecses KrisztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Krázi CsillaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-orosz szakos középiskolai tanár, okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Kristóf LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Középiskolai testnevelő tanár, középfokú atlétikaedző, középfokú kosárlabdaedző
Lipták Mária IvettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, közlekedési ismeretek szakos szakoktató (Közl. Felü.), Okleveles informatika tanár
Lizák LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Villamosmérnök
Módly ZoltánKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
általános iskolai tanító, általános iskolai német nyelvoktató tanító, latin szakos nyelvtanár, latin nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, történész és történelem szakos középiskolai tanár
Nagy ColetteTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelvű lektor
Nagy EndreTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnökinformatikus, mérnöktanár
Németh - Veres GabriellaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő tanár
Németh ÁdámTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő tanár
Németh AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Némethné Tóth FruzsinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar nyelv és irodalom-angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, drámajáték-vezető
Nits LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Orbánné Pölöskei Éva Könyvtáros tanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
könyvtáros és matematika szakos általános iskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus
Őszéné Samu BernadettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar-angol szakos általános iskolai tanár, Okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, Szakvizsgázott mentorpedagógus
Papp LauraTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos nyelvtanár, közgazdász nemzetközi kommunikáció szakon, német nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító (német)
Pesztenlehrer ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelvtanár (főiskola)
Platz LászlóKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika és technika szakos ált. isk. tanár
Ponty ViktorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közlekedésgépgyártási szakközépiskola, üzemmérnök, műszaki tanár,
Poór PatríciaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles némettanár, okleveles magyartanár
Prumüller AndreaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv- és irodalom és magyar nyelv és irodalom szakos tanár
Pukler ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-Fizika szakos középiskolai tanár
Remport LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus
Sándor LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Somjai LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-földrajz szakos középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Soós Gábor TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Számítástechnika szakos tanár, matematika-testnevelés szakos általános iskolai tanár
Strider KrisztiánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár, mérnök-informatikus
Striderné Boros AnnamáriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, okleveles mérnöktanár (mérnök informatikus)
Szabados Oszkár TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, Okleveles műszaki tanár
Szabó IldikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Orosz-angol szakos középiskolai tanár, Számítástechnikai tanf.
Szabó ZoltánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közlekedési műszaki tanár és autógépész üzemmérnök, CNC programozó technológus, számítástechnikai szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Szalai TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelv és irodalom szakos tanár, történelem szakos középiskolai tanár
Székely SzabolcsKollégiumi nevelő tanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matemetika, számítástechnika szakos tanár
Szücs GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles villamosmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnöktanár
Takács Ildikó TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Védőnő, Egészségtan tanár
Tenk BélaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök
Tihanyi GyörgyTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, okl. gépész mérnöktanár, járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Tolnai ZoltánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar - történelem szakos tanár
Tóth LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közgazda, ipari mérlegképes könyvelő, folyamatszervező
Turbék ÁdámTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő-edző, okleveles testnevelőtanár és okleveles játék és szabadidő szervező tanár
Varga ZsoltKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar nyelv- és irodalom-történelem szakos tanár, okleveles kollégiumi nevelőtanár
Veszprémi AndreaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatika tanár
Vincze FlóriánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök-informatikus, Informatikus-rendszerinformatikus
Vörös AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus

 


Horváth NorbertRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Keszei LászlóOktatástechnikusEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Semsei JánosRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vizler TamásEletronikai laborvezetőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Lukács AdriennGazdasági ügyintéző
Marglné Kovács MariannaMunkaügyi előadó
Schall Tünde Ügyintéző
Utasi EszterGazdasági ügyintéző


Bőszéné Bartal AnitaTakaritó, portás B épület
Csonka MáriaTakarító (kollégium)
Dömötör ErikaKézbesítő, konyhai dolgozó
Harmath JózsefKarbantartó
Kalmár - Gruber AdriennTakarító
Kiss TiborKarbantartó
Kövecses ZitaPortás (kollégium)
Molnár LászlóKarbantartó
Nagy ViktornéTakaritó, portás B épület
Papatyi ZsoltnéTakarító (kollégium)
Rózsahegyiné Domján MagdolnaTakarító
Szabó MáriaPortás, telefonközpont kezelő
Törökné Venesz AdiennPortás, telefonközpont kezelő
Vaga Tamás Imre Karbantartó

 

Generátor alapítvány Jedlik 1%

Generátor Alapítvány 

Adószám: 18535143-1-08

Köszönjük támogatását!

 

Hírek, információk

Tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázó érettségi jelentkezése

Az alábbi linken keresztül érhető el az Oktatási Hivatal tájékoztatója "Érettségi vizsgajelentkezés menete érettségi bizonyítvánnyal rendelkező, tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázók esetében" témakörben:

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/erettsegi_2021/erettsegi_bizonyitvannyal.pdf

Bővebben

Az igazak örökké élnek

dr. Dézsi Csaba András Győr város polgármestere, Módos Gábor a Jedlik Ányos Technikum igazgatója és Szabó Jenő önkormányzati képviselő helyez el koszorút és emlékezik a győri temetőben Jedlik Ányos sírjánál 2020. december 13-án a tudós, feltaláló halálnak 125. évfordulóján. Ahogy a polgármester úr a facebook profilján fogalmazott: "Jedlik Ányosra emlékeztünk, a kiváló emberre, természettudósra, feltalálóra, bencés szerzetesre és oktatóra, aki 1895. december 13-án hunyt el. 🖤

Halálának 125. évfordulója alkalmából babérkoszorút helyeztünk el síremlékénél! 🕯
Jedlik egész életfelfogására jellemző, amit halála előtt néhány nappal mondott: „ életem hosszú volt, de a munka sohasem fárasztott.
...

Bővebben

Felnőttoktatás a Jedlikben!

Esti tagozatos képzéseink 2020/2021-es tanév februári (keresztféléves) indulással:

  • Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus
  • Szoftverfejlesztő és -tesztelő technikus
  • Gépész technikus (CAD-CAM szakirány)
  • Gépgyártás-technológiai technikus
  • Gépi és CNC forgácsoló
  • CNC-programozó
  • CNC-programozó (1 éves tantágyi beszámítással)

Bővebb információ / jelentkezés

Bővebben

kreta feher login

jedlikinfo

jsi logo

Következő események

OLET logo

A 2021-ban beiskolázásra kerülő tanulók
2026-BEN ÉRETTSÉGIZNEK,

Szükségük lesz-e reál- és humán műveltségre?
Szükségük lesz-e biztonságos továbbtanulási lehetőségre?
Szükségük lesz-e idegen nyelven beszélni?
Szükségük lesz-e használható szakmai ismeretre?
Kell-e majd szakmájukban korszerű eszközöket használni?

Ha a válaszuk IGEN -->
2021. március 3. Szerda
Kornélia, Nelli
A Nap kel 06:24-kor,
nyugszik 17:40-kor.
Holnap
Kázmér, Zorán
napja lesz.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája

Letöltés (.pdf) -->

 

A HVG 2018. október 19-n megjelent iskolai rangsora szerint a kompetenciamérések, érettségi vizsgaeredmények és továbbtanulási adatok alapján az ország legjobb szakgimnáziuma vagyunk.

Újságcikk

TV-riport

xxx/index.php/kapcsolat/rendszeruzemeltetes?showall=1

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.