A HVG 2018. október 19-n megjelent iskolai rangsora szerint a kompetenciamérések, érettségi vizsgaeredmények és továbbtanulási adatok alapján az ország legjobb szakgimnáziuma vagyunk.

Újságcikk   TV-riport

A+ A A-

Kollégáink

Tartalomjegyzék

 

 


Módos GáborIgazgatóEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, mérnök-tanár, informatikus-oktatás informatikus
Élő TamásMűszaki igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Furján GergelyKözismereti igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv és irodalom - történelem szakos középiskolai tanár angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, közoktatási vezető
Kottra RichárdInformatikai igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus, Multimédia fejlesztő, számítástechnikai programozó

Antal EdinaIskolatitkárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közgazdasági Szakközépiskola, gép és gyorsíró, számítástechnikai szoftverüzemeltető
Csajkás RitaIskolatitkárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közgazdász kereskedelem-marketing szakon (BSC)
Szalainé Lengyel HédiFelnőttképzési ügyintézőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ágoston AnettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérlegképes könyvelő váll. szakon, okleveles matematika-fizika szakos tanár, angol kf. nyelvvizsga
Balogh AnnaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar-orosz szakos középiskolai tanár, angol szakos nyelvtanár
Banáné Nagy MónikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
matematika - fizika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Barthalos István Tanár
Testnevelő tanár, egészségtan tanár, művelődésszervező, tanító
Bognár Pál Tanár
Számítástechnika szakos tanár
Bors HenrietteTanár
Német-farncia nyelv -és irodalom szakos középiskolai tanár
Burnóczkiné Kovács ErikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Cseke Bálint Tanár
Gépészmérnök
Csicsay ImreTanár
Történelem és informatika szakos tanár
Csóka MárkTanár
Informatika és angol nyelv és irodalom tanár
Döbrentei ZsuzsannaTanár
logisztikai és szállítmányozói menedzser, mérnök-üzemgazdász, üzemmérnök
Domonkos SándorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatikus mérnök, elektronikai műszerész, szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Dr. Bókáné Váczi IlonaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv- és irodalom-történelem szakos középiskolai tanár, képesített szakfordító, képesített orosz tolmács, angol szakos nyelvtanár, szociálpedagógus család-, gyermek- és ifjúságvédelem szakirányon,szakvizsgázott pedagógus mérésmetodika, minőségbiztosítás és szakértői feladatok ellátása szakirányon
Dr. Csóka GézánéTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika és testnevelés szakos általános iskolai tanár,matematika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Dr. Szarvas Péter DetrénéTanár
magyar-művészettudomány szakos középiskolai tanár
Galo Vilmos Kollégiumi nevelőtanár
történelem szakos bölcsész tanár
Gergó VeronikaTanár
Német szakos középiskolai tanár
Hatos HajnalkaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles németnyelv és irodalom-orosz nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, tantervi szakértő (német nyelv és irodalom)
Horváth NorbertTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles Informatikus-mérnök
Ieneiné Németh AnitaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika - fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatásinformatikus
Jakabné Kiss AnikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Juhászné Kaizinger TímeaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl. magyar nyelv és irodalom - német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Káldyné Nagy ViktóriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika-matematika szakos középiskolai tanár, gépészmérnök
Kalmár PéterTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl.gépészmérnök, Gyakorlati oktatás vezető
Kastal Erika TündeTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-informatika szakos tanár
Kató JusztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános iskolai angol nyelvoktató tanító, marketingkommunikáció szakközgazdász
Kisné Pattermann BeátaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem szakos középiskolai tanár, magyar-történelem szakos általános iskolai tanár
Kiss GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök - informatikus
Kiss LászlónéTanár
Német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Kollár PiroskaTanár
Biológia szakos középiskolai tanár
Koszorus Attila Tanár
Műszaki tanár
Kovács Zoltán JenőTanár
Gépészmérnök
Kovacsics TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus
Kövecses KrisztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Krajcsó AndrásTanár
Mérnöktanár, gépészmérnök, autógépész, okleveles mérnöktanár(gépészmérnök)
Krázi CsillaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-orosz szakos középiskolai tanár, okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Kristóf LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Középiskolai testnevelő tanár, középfokú atlétikaedző, középfokú kosárlabdaedző
Léránt SzabolcsTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles üzemmérnök, angol-magyar, magyar-angol szakfordító, okleveles villamos műszaki tanár, angol nyelv és irodalom szakos középisk. tanár
Leverton NigelTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
bölcsészettudományi egyetem
Lipták Mária IvettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, közlekedési ismeretek szakos szakoktató (Közl. Felü.), Okleveles informatika tanár
Lizák LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Villamosmérnök
Módly ZoltánKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
általános iskolai tanító, általános iskolai német nyelvoktató tanító, latin szakos nyelvtanár, latin nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, történész és történelem szakos középiskolai tanár
Nagy EndreTanár
Mérnökinformatikus, mérnöktanár
Németh - Veres GabriellaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő tanár
Németh AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Némethné Tóth FruzsinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar nyelv és irodalom-angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, drámajáték-vezető
Nits LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Orbánné Pölöskei Éva Könyvtáros tanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
könyvtáros és matematika szakos általános iskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus
Őszéné Samu BernadettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar-angol szakos általános iskolai tanár, Okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, Szakvizsgázott mentorpedagógus
Papp LauraTanár
Német szakos nyelvtanár, közgazdász nemzetközi kommunikáció szakon, német nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító (német)
Pesztenlehrer ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelvtanár (főiskola)
Platz LászlóKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika és technika szakos ált. isk. tanár
Ponty ViktorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közlekedésgépgyártási szakközépiskola, üzemmérnök, műszaki tanár,
Poór PatríciaTanár
Okleveles némettanár, okleveles magyartanár
Prumüller AndreaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv- és irodalom és magyar nyelv és irodalom szakos tanár
Pukler ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-Fizika szakos középiskolai tanár
Remport LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus
Sándor LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Somjai LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-földrajz szakos középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Soós Gábor Tanár
Számítástechnika szakos tanár, matematika-testnevelés szakos általános iskolai tanár
Strider KrisztiánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár, mérnök-informatikus
Striderné Boros AnnamáriaTanár
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, okleveles mérnöktanár (mérnök informatikus)
Szabados Oszkár Tanár
Okleveles gépészmérnök, Okleveles műszaki tanár
Szabó IldikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Orosz-angol szakos középiskolai tanár, Számítástechnikai tanf.
Szabó ZoltánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közlekedési műszaki tanár és autógépész üzemmérnök, CNC programozó technológus, számítástechnikai szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Szalai TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelv és irodalom szakos tanár, történelem szakos középiskolai tanár
Székely SzabolcsKollégiumi nevelő tanár
Matemetika, számítástechnika szakos tanár
Szücs GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles villamosmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnöktanár
Takács Ildikó Tanár
Védőnő, Egészségtan tanár
Tenk BélaTanár
Okleveles gépészmérnök
Tihanyi GyörgyTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, okl. gépész mérnöktanár, járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Tolnai ZoltánTanár
Magyar - történelem szakos tanár
Tóth LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közgazda, ipari mérlegképes könyvelő, folyamatszervező
Turbék ÁdámTanár
Testnevelő-edző, okleveles testnevelőtanár és okleveles játék és szabadidő szervező tanár
Varga ZsoltKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar nyelv- és irodalom-történelem szakos tanár, okleveles kollégiumi nevelőtanár
Vincze FlóriánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök-informatikus, Informatikus-rendszerinformatikus
Vörös AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus

 


Bólya GáborRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Horváth NorbertRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Érettségi, számítástechnikai programozó, multimédiafejlesztő
Keszei LászlóOktatástechnikusEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Elektronikai műszerész (szakközépis. érettségi) felsőfokú videoszerkesztő, informatikus- oktatás-informatikus
Semsei JánosRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatikus-rendszerinformatikus
Vizler TamásEletronikai laborvezető
Informatikus-Rendszerinformatikus


Marglné Kovács MariannaMunkaügyi előadóEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közgazd. szki. érettségi-pénzügyi ügyintéző, képesített könyvelő, számítógép kezelő
Szalay NikolettKönyvelő
könyvelő, szakközépiskolai érettségi, vállalkozási ügyintéző, kereskedelmi szakmenedzser
Utasi EszterGazdasági ügyintéző


Bőszéné Bartal AnitaTakaritó, portás
Dömötör ErikaKézbesítő, konyhai dolgozó
Harmath JózsefVillanyszerelő
Kiss TiborMűsz. dolg. - karbantartó
Víz-gázvezeték- és készülékszerelő szakmunkás
Krajczár RóbertnéTakarító (kollégium)
Molnár LászlóMűsz. dolg.- asztalos
Géplakatos szakmunkás, gépészeti szakközépiskolai érettségi, asztalos (bútorasztalos) szakmunkás
Molnár ZsoltnéPortás, telefonkezelő
Oross MiklósMűszaki ügyintéző Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzemmérnök
Papatyi ZsoltnéTakarító (kollégium)
Rózsahegyiné Domján MagdolnaTakarító
Szabó MáriaPortás, telefonközpont kezelő

 

Generátor alapítvány Jedlik 1%

Generátor Alapítvány 

Adószám: 18535143-1-08

Köszönjük támogatását!

 

Hírek, információk

Érettségi utáni képzések (nappali tagozat)

A Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma felvételt hirdet nappali tagozatos érettségi utáni képzéseire.

 

Tovább -->

 

Felnőttoktatás a Jedlikben!

2019 szeptemberi indulás. Ingyenes (államilag támogatott) szakképzés – esti tagozat a következő feltételekkel lehet részt venni...

Tovább -->

kreta feher login

jedlikinfo

Következő események

A 2019-ban beiskolázásra kerülő tanulók
2023-BEN ÉRETTSÉGIZNEK,
2024-BAN SZAKMAI VÉGZETTSÉGET SZEREZNEK

Szükségük lesz-e reál- és humán műveltségre?
Szükségük lesz-e biztonságos továbbtanulási lehetőségre?
Szükségük lesz-e idegen nyelven beszélni?
Szükségük lesz-e használható szakmai ismeretre?
Kell-e majd szakmájukban korszerű eszközöket használni?

Ha a válaszuk IGEN -->
2019. augusztus 20. Kedd
István, Vajk
ALKOTMÁNY ÜNNEPE
'A Nap kel 05:51-kor,
nyugszik 19:57-kor.
Holnap
Sámuel, Hajna
napja lesz.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája

Letöltés (.pdf) -->

 

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.