A+ A A-

Kollégáink

Tartalomjegyzék

 

 


Módos GáborIgazgatóEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, mérnök-tanár, informatikus-oktatás informatikus
Élő TamásMűszaki igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Furján GergelyKözismereti igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv és irodalom - történelem szakos középiskolai tanár angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, közoktatási vezető
Kottra RichárdInformatikai igazgatóhelyettesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus, Multimédia fejlesztő, számítástechnikai programozó

Maárné Horváth ÉvaIskolatitkár
Szalainé Lengyel HédiIskolatitkár


Ágfalvi TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos középiskolai tanár
Ágoston AnettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérlegképes könyvelő váll. szakon, okleveles matematika-fizika szakos tanár, angol kf. nyelvvizsga
Balogh AnnaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar-orosz szakos középiskolai tanár, angol szakos nyelvtanár
Balogh BenceTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök - informatikus
Banáné Nagy MónikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
matematika - fizika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Bognár Pál TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Számítástechnika szakos tanár
Bólya GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus - Mérnöktanár
Bors HenrietteTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német-farncia nyelv -és irodalom szakos középiskolai tanár
Burnóczkiné Kovács ErikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Csajkás RitaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közgazdász kereskedelem-marketing szakon (BSC)
Cseke Bálint TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Csicsay ImreTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Történelem és informatika szakos tanár
Csóka MárkTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatika és angol nyelv és irodalom tanár
Domány ViktóriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar
Domonkos SándorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatikus mérnök, elektronikai műszerész, szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Dr. Bókáné Váczi IlonaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles orosz nyelv- és irodalom-történelem szakos középiskolai tanár, képesített szakfordító, képesített orosz tolmács, angol szakos nyelvtanár, szociálpedagógus család-, gyermek- és ifjúságvédelem szakirányon,szakvizsgázott pedagógus mérésmetodika, minőségbiztosítás és szakértői feladatok ellátása szakirányon
Dr. Csóka GézánéTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika és testnevelés szakos általános iskolai tanár,matematika szakos középiskolai tanár, közoktatás vezető
Dr. Szarvas Péter DetrénéTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
magyar-művészettudomány szakos középiskolai tanár
Fehér SzilárdTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollégium nevelő tanár
Ferenczy NorbertTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gergó VeronikaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos középiskolai tanár
Hatos HajnalkaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles németnyelv és irodalom-orosz nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, tantervi szakértő (német nyelv és irodalom)
Horváth NorbertTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles Informatikus-mérnök
Ieneiné Németh AnitaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika - fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatásinformatikus
Jakabné Kiss AnikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár, informatikus-oktatás informatikus
Juhászné Kaizinger TímeaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl. magyar nyelv és irodalom - német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Káldyné Nagy ViktóriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika-matematika szakos középiskolai tanár, gépészmérnök
Kalmár PéterTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okl.gépészmérnök, Gyakorlati oktatás vezető
Kastal Erika TündeTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-informatika szakos tanár
Kató JusztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános iskolai angol nyelvoktató tanító, marketingkommunikáció szakközgazdász
Keserű ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Kisné Pattermann BeátaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem szakos középiskolai tanár, magyar-történelem szakos általános iskolai tanár
Kiss EnikőTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Kiss GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök - informatikus
Kollár PiroskaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Biológia szakos középiskolai tanár
Kolonics GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Történelem szakos középiskolai tanár
Koszorus Attila TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Műszaki tanár
Kovács Zoltán JenőTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Kovacsics TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus
Kövecses KrisztinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár
Krázi CsillaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-orosz szakos középiskolai tanár, okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Kristóf LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Középiskolai testnevelő tanár, középfokú atlétikaedző, középfokú kosárlabdaedző
Lipták Mária IvettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, közlekedési ismeretek szakos szakoktató (Közl. Felü.), Okleveles informatika tanár
Lizák LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Villamosmérnök
Módly ZoltánKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
általános iskolai tanító, általános iskolai német nyelvoktató tanító, latin szakos nyelvtanár, latin nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, történész és történelem szakos középiskolai tanár
Nagy ColetteTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelvű lektor
Nagy EndreTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnökinformatikus, mérnöktanár
Németh - Veres GabriellaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő tanár
Németh AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gépészmérnök
Némethné Tóth FruzsinaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles magyar nyelv és irodalom-angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár, drámajáték-vezető
Nits LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Orbánné Pölöskei Éva Könyvtáros tanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
könyvtáros és matematika szakos általános iskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus
Őszéné Samu BernadettTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar-angol szakos általános iskolai tanár, Okleveles angol nyelv és irodalom középiskolai tanár, Szakvizsgázott mentorpedagógus
Papp LauraTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német szakos nyelvtanár, közgazdász nemzetközi kommunikáció szakon, német nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító (német)
Pesztenlehrer ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelvtanár (főiskola)
Platz LászlóKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizika és technika szakos ált. isk. tanár
Ponty ViktorTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közlekedésgépgyártási szakközépiskola, üzemmérnök, műszaki tanár,
Poór PatríciaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles némettanár, okleveles magyartanár
Prumüller AndreaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Angol nyelv- és irodalom és magyar nyelv és irodalom szakos tanár
Pukler ZsoltTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika-Fizika szakos középiskolai tanár
Remport LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök informatikus
Sándor LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök informatikus, mérnök-tanár, multimédiafejlesztő
Somjai LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles történelem-földrajz szakos középiskolai tanár, informatikus- oktatás-informatikus
Soós Gábor TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Számítástechnika szakos tanár, matematika-testnevelés szakos általános iskolai tanár
Strider KrisztiánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár, mérnök-informatikus
Striderné Boros AnnamáriaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnöktanár és mérnök-informatikus, okleveles mérnöktanár (mérnök informatikus)
Szabados Oszkár TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, Okleveles műszaki tanár
Szabó IldikóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Orosz-angol szakos középiskolai tanár, Számítástechnikai tanf.
Szabó ZoltánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közlekedési műszaki tanár és autógépész üzemmérnök, CNC programozó technológus, számítástechnikai szoftverüzemeltető, informatikus-oktatás informatikus
Szalai TamásTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Német nyelv és irodalom szakos tanár, történelem szakos középiskolai tanár
Székely SzabolcsKollégiumi nevelő tanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matemetika, számítástechnika szakos tanár
Szücs GáborTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles villamosmérnök, informatikus-oktatás informatikus, mérnöktanár
Takács Ildikó TanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Védőnő, Egészségtan tanár
Tenk BélaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök
Tihanyi GyörgyTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles gépészmérnök, okl. gépész mérnöktanár, járműgyártó üzemmérnök, informatikus-oktatás informatikus
Tolnai ZoltánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar - történelem szakos tanár
Tóth LászlóTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles közgazda, ipari mérlegképes könyvelő, folyamatszervező
Turbék ÁdámTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Testnevelő-edző, okleveles testnevelőtanár és okleveles játék és szabadidő szervező tanár
Varga ZsoltKollégiumi nevelőtanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar nyelv- és irodalom-történelem szakos tanár, okleveles kollégiumi nevelőtanár
Veszprémi AndreaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatika tanár
Vincze FlóriánTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Okleveles mérnök-informatikus, Informatikus-rendszerinformatikus
Vörös AttilaTanárEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mérnök-informatikus

 


Horváth NorbertRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Keszei LászlóOktatástechnikusEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Semsei JánosRendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vizler TamásEletronikai laborvezetőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Lukács AdriennGazdasági ügyintéző
Marglné Kovács MariannaMunkaügyi előadó
Schall Tünde Ügyintéző
Utasi EszterGazdasági ügyintéző


Bőszéné Bartal AnitaTakaritó, portás B épület
Csonka MáriaTakarító (kollégium)
Dömötör ErikaKézbesítő, konyhai dolgozó
Harmath JózsefKarbantartó
Kalmár - Gruber AdriennTakarító
Kiss TiborKarbantartó
Kövecses ZitaPortás (kollégium)
Molnár LászlóKarbantartó
Nagy ViktornéTakaritó, portás B épület
Papatyi ZsoltnéTakarító (kollégium)
Rózsahegyiné Domján MagdolnaTakarító
Szabó MáriaPortás, telefonközpont kezelő
Törökné Venesz AdiennPortás, telefonközpont kezelő
Vaga Tamás Imre Karbantartó

 

A HVG 2018. október 19-n megjelent iskolai rangsora szerint a kompetenciamérések, érettségi vizsgaeredmények és továbbtanulási adatok alapján az ország legjobb szakgimnáziuma vagyunk.

Újságcikk   TV-riport

Generátor alapítvány Jedlik 1%

Generátor Alapítvány 

Adószám: 18535143-1-08

Köszönjük támogatását!

 

Hírek, információk

Ballagás 2020

Felnőttoktatás a Jedlikben!

Ingyenes (államilag támogatott) szakképzés – esti tagozat a következő feltételekkel lehet részt venni...

Tovább -->

kreta feher login

jedlikinfo

jsi logo

Következő események

OLET logo

A 2020-ban beiskolázásra kerülő tanulók
2025-BEN ÉRETTSÉGIZNEK,

Szükségük lesz-e reál- és humán műveltségre?
Szükségük lesz-e biztonságos továbbtanulási lehetőségre?
Szükségük lesz-e idegen nyelven beszélni?
Szükségük lesz-e használható szakmai ismeretre?
Kell-e majd szakmájukban korszerű eszközöket használni?

Ha a válaszuk IGEN -->
2020. június 6. Szombat
Norbert, Cintia, Norman
A Nap kel 04:51-kor,
nyugszik 20:48-kor.
Holnap
Róbert, Roberta, Robin
napja lesz.

Köszöntjük névnapjukon:
Horváth Norbert
Horváth Norbert

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája

Letöltés (.pdf) -->

 

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.